Taroko Gorge was vandaag ons doel. Op de scooter reed Sven ons er heen en het uitzicht was erg mooi! Zo mooi dat ik bij de eerste stop voorstelde om te gaan rijden, zodat Sven als bijrijder foto’s kon maken. Een beetje zoals die fotografen in de Tour de France achter op de motorbikes… Hiervoor heb ik eigenlijk nog nooit scooter gereden en ik vond het telkens best spannend  als ik het een klein stukje probeerde, maar de e-bike in Bagan was een goede oefening. Het was even wennen en het eerste half uur reed ik waarschijnlijk als een oud omaatje, maar inmiddels durf ik best door te rijden. Woehoeee!

Voor het eerst bestuurde Fida vandaag een scooter.

Voor het eerst bestuurde Fida vandaag een scooter.

Sven doet nog steeds de grotere stukken en de drukke gebieden, want dat is niks voor mij en Sven moet natuurlijk wel de MAN blijven, he?! 😉 Hihi, maar het gaf wel een kick om het zelf ook te kunnen en durven!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.