Welkom op onze nieuwe website. De vorige website maakte ik toen we in 2014 samen een half jaar gingen reizen door Azië en Australië.

Dit keer willen we in 2021 4 weken met z’n vieren op reis! Dus tijd voor een nieuwe website. Met info over ons en de trip die we gaan maken.

Eigenlijk zouden we in 2020 gaan, maar corona stak daar een stokje voor.

Doel

De bedoeling van deze website is om korte reisverhalen en mooie foto’s te delen.

We willen een campervan huren bij Jucy. Dit bedrijf verhuurt campers in Australië en Nieuw-Zeeland. Na het bekijken van vele verschillende huizen op wielen hebben we gekozen voor de Jucy Condo.

Wij denken dat deze Condo het meest geschikt is om met zijn 4 langs de oostkust te trekken. Er zit een keuken in, met koelkast en kookstel, 2x twee persoonsbed, toilet, tafels en stoelen, stroom en genoeg ramen om lekker naar buiten te gaan.

Check hier de Condo

Ons reisplan

Waarschijnlijk vliegen we eerst via Singapore naar Sydney. Een lange vlucht. Zeker met twee kleine meiden. We zijn benieuwd hoe dat zal gaan.

Bij aankomst in Sydney zullen we meteen onze campervan oppikken. Daarna rijden we naar Newcastle, waar onze familie woont. We zullen een paar dagen bij hen verblijven. Ook om even te wennen aan de andere tijdzone en klimaat.

Daarna rijden we noordwaarts en gaan we op weg naar avonturen. Het zal ook van het weer afhangen waar we heen gaan. De winter in Australië kan koud zijn, maar er zitten ook heerlijke warme dagen tussen.

Wanneer we na 4 weken in Cairns aankomen vliegen we terug naar Sydney. Daar zullen we weer afspreken met onze familie om nog 2 dagen samen door te brengen alvorens we naar huis vliegen.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.