Het weer in Taiwan is erg goed. We kijken raar op als we weer een local met lange broek en lange mouwen op een motorbike zien zitten. Pff, die moet zich toch kapot zweten. We hadden vandaag dus ook allebei onze korte broek aan en waren van plan ergens het mooie heldere water in te springen. Na tips van Annet (thnx!) gingen we op zoek naar Mugu Muyu. We vonden de politiepost en waren van plan om te doen alsof we het allemaal niet snapten, zodat we toch door mochten rijden. (Er worden namelijk maar 300 permits per dag afgegeven ofzo?!) Helaas hielpen zelfs onze domste blikken niet. De agent bij de politiepost was erg volhardend in het Chinees en maakte een gebaar alsof er iets naar beneden was gegleden. Een andere voorbijganger mocht er wel door, maar hij liet zien dat hij het land ging bewerken.

We besloten daarom terug te rijden naar Liyu Lake waar we dan lekker wilden gaan zwemmen. Maar helaas! “NO Swimming” We verruilden onze korte broeken voor zwemkleding en lieten soms onze benen even in het water hangen. Sven viel een paar keer ‘per ongeluk’ in het water, maar echt zwemmen was er niet bij. Het was wel een lekker relaxt dagje met lezen, spelletjes spelen en dagboeken bijwerken.

 


1 reactie

Annet · 3 september 2014 op 22:51

Ahhh wat jammer dat jullie niet door mochten! Dan hebben wij echt geluk gehad die dag! Hebben jullie de school nog gezien in dat dorp. Zo n mooie plek!
Grappig dat wij ook op hetzelfde strand( ?) hebben gestaan en met steentjes hebben gegooid. 😉

Wat is de volgende bestemming

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.