Dit is Fida en voor de mensen die haar nog niet goed kennen, zal ik haar even voorstellen.

Fida is een zelfstandige en ondernemende meid. Ze heeft zichzelf actief ontwikkeld tot een persoon die stevig in d’r schoenen staat. Ze is sociaal, creatief, slim, behulpzaam en lief. Altijd staat ze klaar om anderen te helpen, kaartjes te sturen bij speciale momenten en lieve cadeautjes te geven. Daarnaast kan ze erg goed organiseren en plannen. Bij de voorbereidingen van onze reis zijn die kwaliteiten al flink van pas gekomen.
Fida heeft ook haar creatieve kant goed ontwikkeld. Zo heeft ze allerlei prachtige dingen gemaakt voor in het huis of als cadeau voor anderen. Dit is een beetje haar hobby geworden.

In het dagelijks leven is Fida leerkracht in het primair onderwijs. Op de Colombusschool geeft ze met veel enthousiasme en passie les, momenteel aan groep 5. Ze werkt hard op school en maakt lange dagen. Ze wil het graag goed doen en dat lukt haar zeker! Ik ben erg trots op haar hoe ze het allemaal voor elkaar krijgt.

Fida leerde mij zes jaar geleden kennen op de Grote Markt in Almere en had toen niet kunnen weten dat we een half jaar later samen 3 weken door Thailand zouden reizen. In die 3 weken kwamen we er achter dat we elkaar wel erg leuk vonden. Fida ontdekte tijdens die reis ook hoe leuk en avontuurlijk het is om te backpacken. Het ‘reisvirus’ werd in haar geactiveerd en de jaren daarop hebben we samen flink wat afgereisd. Toscane, Maleisië, Sumatra, Kroatië, Aruba, Turkijë, Berlijn, Brussel, Australië… Elke keer korte trips van een paar dagen tot een paar weken.

Nu is het ‘reisvirus’ helemaal los gekomen en gaat Fida samen met Sven een half jaar reizen door Azië en Australië.