We gaan naar Australië! Eindelijk!

We zouden eigenlijk al 4 jaar geleden gaan. Echter toen kwam corona en ging het feest niet door.

Nu gaan we wel! 5 weken!

We hebben een camper gehuurd. De Cruisin’ Deluxe via Campers Down Under. Dit Nederlands bedrijf is echt een aanrader voor als je goed advies wil over het huren van een camper. Daarnaast heeft de eigenaar goede connecties met de eigenaar van Cruisin’ en kregen we een gratis upgrade! Yes!

Check hier de Cruisin Deluxe

Ons reisplan

Ja, wat gaan we doen?

Eerst vliegen we eerst via Bangkok naar Sydney. Een lange vlucht. Zeker met twee kleine meiden. We zijn benieuwd hoe dat zal gaan.

Bij aankomst in Sydney zullen we meteen onze camper oppikken. Daarna rijden we naar Newcastle, waar onze familie woont. We zullen een paar dagen bij hen verblijven. Ook om even te wennen aan de andere tijdzone en het klimaat.

Daarna rijden we noordwaarts en gaan we naar Smith Lake! Waar onze familie een prachtig vakantiehuis heeft. Verscholen tussen de eucalyptus bomen wordt je hier ’s ochtends wakker door het geluid van de kookaburra’s. En met een beetje geluk hopt er een kangoeroe langs!

Dan is het tijd om de camper z’n werk te laten doen. We gaan dan in 4 weken langs de oostkust. We stoppen onder andere in Byron Bay, Hervey Bay (om de walvissen te spotten) Gold Coast (nog een familie bezoek), Australian Zoo, Noosa, Airlie Beach (zeiltocht), Townsville en Cairns.

Vanaf Cairns vliegen we terug naar Sydney. Daar zullen we weer afspreken met onze familie om nog 2 dagen samen door te brengen alvorens we naar huis vliegen.

laughing kookaburra perched on the twig
Photo by Tony Mccluskey on Pexels.com

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.