image

Vandaag zijn we vanuit Tamsui, ten noorden van Taipei, met het goed geregelde en schone openbaar vervoer naar Hualien gegaan. Morgen gaan we per motorbike de Taroko Gorge verkennen.

Na ons geweldige avontuur in het nog vrij onbekende en gastvrije Myanmar, zijn we nu alweer een week in het totaal andere Taiwan. Hier is alles goed georganiseerd, schoon en in het Chinees. Gelukkig hebben we al aardig wat Chinese karakters leren kennen. Nu lukt het al om bijvoorbeeld het karakter voor ei, water, juice, groot, klein en berg te herkennen.

Het is warm hier. Elke dag meer dan dertig graden. Het is dan ook zomer hier. In de winter schijnt het zo’n tien graden te worden.

Morgen dus naar Taroko gorge. Een prachtig natuur gebied in de hoge bergen, met door water uitgeslepen rotsen. Vandaag kwamen we hier aan. We huurden een motorbike voor omgerekend €10,- per dag. Eerst namen we een kijkje bij het strand van Qixintan. Daarvan zie je de foto hier boven.

We hopen dat het goed gaat met je in Nederland en kijken uit naar een reactie van je. Oh ja, wil je meer foto’s zien? Ga dan naar ons fotoalbum.

Knuffel van Sven en Fida


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.