[quote]“Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria…”[/quote]

Zo maakte ik Fida wakker in onze kamer met mooie houten vloer. Ze deed langzaam haar ogen open en glimlachte! Nadat ik d’r even de tijd had gegeven om wakker te worden was het tijd voor d’r eerste cadeau. Ik had gezien dat d’r dagboek bijna vol was, dus had ik een nieuwe voor d’r gekocht, met lekker schrijvende pen.

Na een lekkere frisse douche om wakker te worden maakte we ons klaar om te vertrekken. Backpacks weer ingepakt en klaar voor vertrek met de bus naar Dulan, oostkust Taiwan. Echter kreeg Fida eerst nog meer cadeautjes. We zagen hier namelijk veel mensen met een monopod om selfies mee te maken. Die kreeg Fida van mij, met bluetooth afstandbediening. Super handig en leuk.

Daarna reden we in 3,5 uur over een prachtige weg langs de kust. Met uitzichten over de zee, bergen, groene ravijnen en kleine nette Taiwanese dorpjes.

In Dulan aangekomen checkten we in bij Dulan 102 en we sliepen bij nummer 98. ’s Avonds gingen we eten bij een echte Italiaan uit Sardinië. Het was echt heerlijk. Daarna was het tijd voor de laatste verrassing. Cheesecake!!!!

Via het hostel had ik laten regelen dat er een Cheesecake klaar stond. Dus daar smikkelden we lekker van.


1 reactie

Joke · 7 september 2014 op 12:07

Als ik naar de foto’s kijk komt het cadeau gelijk goed van pas!!
Lief….dat je die cheesecake hebt geregeld Sven!
XX

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.